Wonka Nerds Rainbow Theatre USA (141gr)

(0 reviews)
Nerds regenboog voor een regenboog van kleuren. Bevredig je trek met deze kleurrijke nerds die je bij elke hap die zoete, pittige crunch geven. Probeer ze een voor een of een handvol. Een snoepje met een unieke combinatie van fruitige smaken die samen smelten in de mond. Deze gummyringen met fruitsmaak combineren een heerlijke zure smaak en zoete verrukkingen om een van de lekkerste snoepjes op de markt te creëren.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Nerds regenboog voor een regenboog van kleuren.Bevredig je trek met deze kleurrijke nerds die je bij elke hap die zoete,pittige crunch geven.Probeer ze een voor een of een handvol.Een snoepje met een unieke combinatie van fruitige smaken die samen smelten in de mond.Deze gummyringen met fruitsmaak combineren een heerlijke zure smaak en zoete verrukkingen om een van de lekkerste snoepjes op de markt te creëren.

Belangrijkste kenmerken: Zoet en kleverig van binnen.

Gebruiksaanwijzing: Op een koele en droge plaats bewaren.

Ingerdienten: Dextrose,suiker,appelzuur,glucosestroop,kunstmatige smaakstof ,glansmiddel (carnaubawas),kleurstof (bevat e102).

Koop Wonka Nerds Rainbow bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op