Takis Fuego USA (2oz/56gr)

(0 reviews)
Kom maar op met Takis Fuego. Takis Fuego staat bekend om zijn gedurfde en pittige smaak. Deze opgerolde maïstortillachips zijn bedekt met een vurige mix van kruiden, waaronder chilipeper, paprika en limoen, waardoor een hete en pittige smaak ontstaat die je smaakpapillen zeker in vuur en vlam zal zetten.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Kom maar op met Takis Fuego.Takis Fuego staat bekend om zijn gedurfde en pittige smaak.Deze opgerolde maïstortillachips zijn bedekt met een vurige mix van kruiden,waaronder chilipeper,paprika en limoen,waardoor een hete en pittige smaak ontstaat die je smaakpapillen zeker in vuur en vlam zal zetten.

Belangrijkste kenmerken: Snack met intense hete chilipeper en limoensmaak.

Gebruiksaanwijzing: Bewaar op een koele,droge plaats.

Ingerdienten: Maïsmeel (verwerkt met limoen),soja- en /of palm- en/of koolzaadolie,gejodeerd zout,suiker,natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen,citroenzuur,soja-eiwit,gist,mononatriumglutamaat,maltodextrine ,natriumdiacetaat ,gedeeltelijk gehydrogeneerde sojaolie ,kunstmatige kleuren (rood nr. 40 meer,geel nr. 6 meer),uienpoeder,hete chilipeper (Chili),natriuminosinaat ,siliciumdioxide (antiklontermiddel),antioxidant (BHT,Tbhq ,propyleenglycol,BHA).

Koop Takis Fuego USA bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op