Sour Patch Kids Watermelon (3.5oz/99g)

(0 reviews)
Sour Patch Kids Watermelon is een heerlijke, sappige watermeloensmaak waar je hele gezin dol op zal zijn is de perfecte combinatie van zoet en zuur. De gedraaide suikerkoorden barsten van de fruitige smaak, terwijl de zure coating het een heerlijke traktatie maakt.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Sour Patch Kids Watermelon is een heerlijke,sappige watermeloensmaak waar je hele gezin dol op zal zijn is de perfecte combinatie van zoet en zuur.De gedraaide suikerkoorden barsten van de fruitige smaak,terwijl de zure coating het een heerlijke traktatie maakt.

Belangrijkste kenmerken: De lekkere smaak die zuur begint en snoepjes krijgt terwijl je kauwt,plus ze zien eruit en smaken als kleine watermeloenen.

Gebruiksaanwijzing: Op een koele,droge plaats bewaren.

Ingerdienten: Asuiker,invertsuiker, glucosestroop,gemodificeerd maïszetmeel,citroenzuur, wijnsteenzuur,natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, titaniumdioxide,rood 40,geel 5 en blauw 1.

Koop Giovanni L.A. Hold Styling Gel Strong Hold bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op