Mike And Ike Jolly Joes (5oz/141gr)

(0 reviews)
Ervaar de echte fruitsapsmaak van jolly joes, taaie snoepjes met druivensmaak. Klein, zacht, taai, maar met een grote smaak alles wat je maar kunt wensen van een hapklare snoep. Druivenliefhebbers verheugen zich uw favoriet smaak is nu in de vorm van mike en ike, Miniatuur snoepjes met druivensmaak.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ervaar de echte fruitsapsmaak van jolly joes,taaie snoepjes met druivensmaak.Klein,zacht,taai,maar met een grote smaak alles wat je maar kunt wensen van een hapklare snoep.Druivenliefhebbers verheugen zich uw favoriet smaak is nu in de vorm van mike en ike,Miniatuur snoepjes met druivensmaak.

Belangrijkste kenmerken: Taaie snoepjes met druivensmaak.

Gebruiksaanwijzing: Klaar om te eten.

Ingerdienten: Suiker,glucosestroop,gemodificeerd voedingszetmeel,perensap uit concentraat,bevat minder dan 0,5% van de volgende ingrediënten: citroenzuur,natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen,banketbakkersglazuur,carnaubawas,witte minerale olie,magnesiumhydroxide,rood 40,blauw 1.

Koop Mike And Ike Jolly Joes bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op