Fanta Peach USA 12 x (12oz/355ml)

(0 reviews)
Onweerstaanbaar zoete perziksmaak, speelse bruisende bubbels en geen cafeïne. Dat is fanta perzik. Geniet van deze zomerse smaak direct uit het blikje of giet het over ijs met een schijfje citroen voor een ultieme verfrissing. Fanta peach soda is een koolzuurhoudende frisdrank met perziksmaak. Heldere, bruisende en direct verfrissende frisdrank gemaakt met 100 procent natuurlijke smaken en cafeïnevrij. Ideale maat om te drinken bij de maaltijd, onderweg of op elk moment.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Onweerstaanbaar zoete perziksmaak,speelse bruisende bubbels en geen cafeïne.Dat is fanta perzik.Geniet van deze zomerse smaak direct uit het blikje of giet het over ijs met een schijfje citroen voor een ultieme verfrissing.Fanta peach soda is een koolzuurhoudende frisdrank met perziksmaak.Heldere,bruisende en direct verfrissende frisdrank gemaakt met 100 procent natuurlijke smaken en cafeïnevrij.Ideale maat om te drinken bij de maaltijd,onderweg of op elk moment.

Belangrijkste kenmerken: Met perziksmaak met andere natuurlijke smaken.

Gebruiksaanwijzing: Koud geserveerd.

Ingerdienten: Koolzuurhoudend water,fructose glucosestroop,citroenzuur,natuurlijke aroma's ,natriumbenzoaat,geel 4,rood 38.

Koop Fanta Peach bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op