Betty Crocker Betty Crocker Chocolate Fudge Icing (14.11oz/400g)

(0 reviews)
Trakteer uzelf op een wereld van zoete verwennerij met Betty Crocker Chocolate Fudge Icing, een rijke symfonie van chocoladegoedheid die uw desserts verandert in het ultieme genot. De fluweelzachte textuur en de weelderige chocoladesmaak maken het tot een onmisbaar ingrediënt voor uw culinaire creaties.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Trakteer uzelf op een wereld van zoete verwennerij met Betty Crocker Chocolate Fudge Icing,een rijke symfonie van chocoladegoedheid die uw desserts verandert in het ultieme genot.De fluweelzachte textuur en de weelderige chocoladesmaak maken het tot een onmisbaar ingrediënt voor uw culinaire creaties.

Belangrijkste kenmerken: Het is perfect voor het decoreren van uw favoriete taarten en is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing: Koele,droge plaats bewaren.

Ingerdienten: Suiker,water,palmolie,magere cacaopoeder (8,5%),invertsuikerstroop,emulgatoren: E471,E435,E481,zout,conserveermiddel: E202,stabilisator: E450,zuurteregelaars: E330,E524.

Koop Betty Crocker Chocolate Fudge Icing bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op