Warheads Galactic Mix Cubes (3.5oz/99g)

(0 reviews)
Warheads Galactic Mix Cubes zijn een smaakexplosie die je smaakpapillen op een interstellair avontuur zal sturen. Deze galactische mix van zure snoepjes combineert een verscheidenheid aan fruitige smaken met een zure twist, waardoor een buitenaardse snackervaring ontstaat.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Warheads Galactic Mix Cubes zijn een smaakexplosie die je smaakpapillen op een interstellair avontuur zal sturen.Deze galactische mix van zure snoepjes combineert een verscheidenheid aan fruitige smaken met een zure twist,waardoor een buitenaardse snackervaring ontstaat.

Belangrijkste kenmerken: Elk blokje barst van de intense zuurheid die geleidelijk plaats maakt voor een heerlijk zoete en fruitige smaak.

Gebruiksaanwijzing: Bewaar op een koele,droge plaats.

Ingerdienten: Maïssiroop,suiker,gemodificeerd maïszetmeel,maïszetmeel,citroenzuur,natriumcitraat,fumaarzuur,rood 40,geel 5,geel 6,blauw 1,natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen,titaandioxide.

Koop Warheads Galactic Mix Cubes bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op