Sunny D Orange Mango (16oz/473ml)

(0 reviews)
Ervaar een tropische draai aan een klassieke citrusdrank met Sunny D Orange Mango. Sunny D Orange Mango is een verfrissende en heerlijke drank die de smaken van pittige sinaasappels en zoete mango's combineert voor een tropische draai aan een klassieke citrusdrank.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ervaar een tropische draai aan een klassieke citrusdrank met Sunny D Orange Mango.Sunny D Orange Mango is een verfrissende en heerlijke drank die de smaken van pittige sinaasappels en zoete mango's combineert voor een tropische draai aan een klassieke citrusdrank.

Belangrijkste kenmerken: Heerlijke smaakdrank vol vitamines.

Gebruiksaanwijzing: Bewaar op een koele,droge plaats.

Ingerdienten: Water,glucosestroop en 2% of minder van elk van de volgende: geconcentreerde sappen (sinaasappel,mandarijn,appel,mangopuree,limoen,grapefruit),citroenzuur,appelzuur,ascorbinezuur (vitamine C),thiaminehydrochloride (vitamine B1 ),natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen,gemodificeerd maïszetmeel,koolzaadolie,natriumcitraat,cellulosegom,sucralose,natriumhexametafosfaat ,kaliumsorbaat om de smaak te beschermen,geel 5,geel 6 en dinatrium-EDTA om de kleur te beschermen.

Koop Sunny D Orange Mango bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op