Salsas Herdez Cremosa Chipotle (15.3oz/454gr)

(0 reviews)
Salsas Herdez Cremosa Chipotle is een gedurfde,romige en rokerige chipotle die ideaal is voor uw favoriete gerechten Kruid je volgende bijeenkomst met de hitte van chipotle pepers.Authentieke Mexicaanse smaak,gedurfd pittig en romig.Deze dikke,gladde pasta geeft gerechten een pittige kick.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Salsas Herdez Cremosa Chipotle is een gedurfde,romige en rokerige chipotle die ideaal is voor uw favoriete gerechten Kruid je volgende bijeenkomst met de hitte van chipotle-pepers. Authentieke Mexicaanse smaak,gedurfd pittig en romig.Deze dikke,gladde pasta geeft gerechten een pittige kick.

Belangrijkste kenmerken: Gemaakt met tomaat,ui en chipotle pepers.

Gebruiksaanwijzing: 1. Voeg hete saus direct toe aan uw gerechten tijdens het koken of als finishing touch voor het opdienen. 2. Marineren: Gebruik hete saus als onderdeel van een marinade voor vlees, zeevruchten of groenten om ze pittig te maken. Dippen: Serveer hete saus als dipsaus voor gefrituurd voedsel, hapjes of snacks. 3. Mengen: meng hete saus met ketchup, mayonaise, yoghurt of zure room om smaakvolle dipsauzen of dressings te maken.

Bewaarinstructie(s): Goed schudden.Koud bewaren na openen.

Ingerdienten: Water,sojaolie,tomatenpuree,ui,gejodeerd zout (bevat kaliumjodaat),azijnzuur (om aan te zuren),chipotle-pepers,bevat 2% of minder koriander,suiker,knoflookpoeder,xanthaangom,specerijen,natriumerythorbaat (antioxidant ).

Koop Salsas Herdez Cremosa Chipotle bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op