Reese'S Creamy Peanut Butter (18 oz/510gr)

(0 reviews)
Een multifunctioneel ingrediënt dat perfect is voor bakken bij speciale gelegenheden en om toe te voegen aan je dagelijkse assortiment snacks. Koosjere pindapasta die is verpakt in een pot met een twist on, twist off deksel. Bak verjaardagstraktaties, vakantiedesserts en andere zelfgemaakte recepten met pindakaassaus. Romige heerlijke pindakaassmaak perfect voor gebakken goederen, toppings, marinades en shakes. Creëer de perfecte cheesecake voor liefhebbers van pindakaas met deze romige spread.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Een multifunctioneel ingrediënt dat perfect is voor bakken bij speciale gelegenheden en om toe te voegen aan je dagelijkse assortiment snacks.Koosjere pindapasta die is verpakt in een pot met een twist on,twist off deksel.Bak verjaardagstraktaties,vakantiedesserts en andere zelfgemaakte recepten met pindakaassaus.Romige heerlijke pindakaassmaak perfect voor gebakken goederen,toppings,marinades en shakes.Creëer de perfecte cheesecake voor liefhebbers van pindakaas met deze romige spread.

Belangrijkste kenmerken: Perfect voor gebak,toppings,marinades en shakes.

Gebruiksaanwijzing: Klaar om eten.

Ingerdienten: Geroosterde pinda's,suiker,bevat 2% of minder van: gehydrogeneerde plantaardige olie (raapzaad-,katoenzaad- en sojaolie),zout,pindaolie,monoglyceriden,melasse,maizena.

Koop Reese'S Creamy Peanut Butter bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op