Pop-Tarts Unfrosted-Strawberry (13.5oz/383 gr)

(0 reviews)
Zachte broodroostergebakjes met de smaak van heerlijke aardbei; zoet, volledig gebakken en klaar om te eten. Pop tarts ongeglazuurde aardbeien toaster gebakjes zijn een heerlijke traktatie om naar uit te kijken. Geef je dag een vliegende start met een zoete, kleverige vulling met aardbeiensmaak omhuld met een perfect kruimelige korst. Een snelle en smakelijke snack voor het hele gezin, kellogg's pop-tarts broodroostergebakjes zijn een ideale metgezel voor lunchboxen, naschoolse snacks en drukke momenten onderweg. Stop ze gewoon in je broodrooster voor een warme, gouden korst of geniet ervan direct uit het zakje met een glas ijskoude melk.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Zachte broodroostergebakjes met de smaak van heerlijke aardbei; zoet,volledig gebakken en klaar om te eten.Pop tarts ongeglazuurde aardbeien toaster gebakjes zijn een heerlijke traktatie om naar uit te kijken.Geef je dag een vliegende start met een zoete,kleverige vulling met aardbeiensmaak omhuld met een perfect kruimelige korst.Een snelle en smakelijke snack voor het hele gezin,kellogg's pop-tarts broodroostergebakjes zijn een ideale metgezel voor lunchboxen,naschoolse snacks en drukke momenten onderweg.Stop ze gewoon in je broodrooster voor een warme,gouden korst of geniet ervan direct uit het zakje met een glas ijskoude melk.

Belangrijkste kenmerken: Kruimelige bladerdeegkorst en vulling met aardbeiensmaak.

Gebruiksaanwijzing: Op een koele,droge plaats bewaren.

Ingerdienten: Verrijkt meel (tarwebloem,niacine,ijzerarm,vitamine b1 [thiaminemononitraat],vitamine b2 [riboflavine],foliumzuur),glucosestroop,fructose-glucosestroop,dextrose,sojabonen en palmolie (met tbhq voor versheid),gebleekt tarwebloem,bevat twee procent of minder tarwezetmeel,zout,gedroogde aardbeien,gedroogde peren,gedroogde appels,rijsmiddel (zuiveringszout,natriumpyrofosfaat,monocalciumfosfaat),citroenzuur,gemodificeerd tarwezetmeel,karamelkleur,xanthaangom,soja lecithine,rood 40,geel 6.

Koop Pop Tarts Unfrosted Strawberry bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op