Pillsbury Creamy Supreme Dark Chocolate Frosting (16oz/473ml)

(0 reviews)
Pillsbury creamy supreme dark chocolate frosting is een rijke, romige en heerlijke manier om cake en cupcakes te bevriezen. Deze premium icing is gemaakt van echte cacao en wordt geleverd in een handige plastic knijpfles. Pillsbury creamy supreme chocolate frosting is heerlijk rijk en romig. Deze glazuur van donkere chocolade heeft een romige textuur en een heerlijke smaak die perfect is voor veel verschillende soorten desserts. Het kan worden gebruikt om heerlijke chocolade frosted cakes, cupcakes, gorzen en meer te maken.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pillsbury creamy supreme dark chocolate frosting is een rijke,romige en heerlijke manier om cake en cupcakes te bevriezen.Deze premium icing is gemaakt van echte cacao en wordt geleverd in een handige plastic knijpfles.Pillsbury creamy supreme chocolate frosting is heerlijk rijk en romig.Deze glazuur van donkere chocolade heeft een romige textuur en een heerlijke smaak die perfect is voor veel verschillende soorten desserts.Het kan worden gebruikt om heerlijke chocolade frosted cakes,cupcakes,gorzen en meer te maken.

Belangrijkste kenmerken: Glutenvrij.

Gebruiksaanwijzing: Bewaar ongeopend glazuur bij kamertemperatuur,vermijd warme plaatsen.

Ingerdienten: Suiker ,water,gedeeltelijk gehydrogeneerd groente olie ( soja) en katoenzaad olie ),maïs siroop ,cacao verwerkt met alkali,maïs zetmeel ,bevat 2% of minder van elk van de volgende : zout ,mono- en diglyceriden ,natuurlijk en kunstmatig smaak ,polysorbaat 60,gemodificeerd maïs zetmeel ,citroenzuur ,kalium sorbaat ( conserveermiddel ),soja lecithine ,citroenzuur ,kunstmatige kleur.

Koop Pillsbury Creamy Supreme Dark Chocolate Frosting bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op