Penne Straws Mac 'N Cheese (170gr)

(0 reviews)
Gemaakt met penne pasta en echte cheddar kaas, deze gemakkelijk te bereiden mac 'n cheese is onze bestseller onder klanten die op zoek zijn naar een snelle oplossing om hun honger te stillen. Een gemakkelijke en heerlijke manier om macaroni en kaas te serveren. De stapelbare penne pasta is gevuld met romige bechamelsaus. Het enige wat je hoeft te doen is het op te warmen of in de magnetron te zetten en je hebt binnen enkele minuten een smakelijk, publieksvriendelijk bijgerecht.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gemaakt met penne pasta en echte cheddar kaas,deze gemakkelijk te bereiden mac 'n cheese is onze bestseller onder klanten die op zoek zijn naar een snelle oplossing om hun honger te stillen.Een gemakkelijke en heerlijke manier om macaroni en kaas te serveren.De stapelbare penne pasta is gevuld met romige bechamelsaus.Het enige wat je hoeft te doen is het op te warmen of in de magnetron te zetten en je hebt binnen enkele minuten een smakelijk,publieksvriendelijk bijgerecht.

Belangrijkste kenmerken: Caloriearm,glutenvrij

Gebruiksaanwijzing: Op een koele,droge plaats bewarent

Ingerdienten: Penne rietjes,(linzenmeel,maïsmeel,rijstmeel,aardappelzetmeel,erwtenzetmeel,cannellinibonenmeel,zoutsuiker,groene peperpoeder),zonnebloemolie,mac n cheese kruiden (wei,cheddar kaaspoeder (melk,zout,culturen,enzymen) magere melkpoeder,natuurlijke aroma's,knoflookpoeder,gistextract,uienpoeder,extract van kurkuma en annatto).

Koop Penne Straws Mac 'N Cheese bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op