Welcome to Target Mart

We verbinden voornamelijk etnische consumenten en producenten over de hele wereld door onze klanten een grote collectie van etnische voeding en cosmetica te bieden. Mede dankzij ons verspreide inkoopbeleid creëren we economische kansen voor iedereen.

Historie

Target Mart werd in 1992  opgericht als een fysieke winkel die klanten voorzag van etnische cosmetica en voeding. De onderneming, inmiddels overgenomen door de volgende generatie, is gegroeid en bestaat momenteel uit twee vestigingen, 400 m² aan winkelplezier in zowel Schiedam als Utrecht. Het familiebedrijf is een toonaangevende specialist op het gebied van afro-cosmetica en tropische voeding. Naast de fysieke winkels van Target Mart zijn de eigenaren sinds 2014 bezig met het opzetten van een webshop zodat het concept toegankelijk wordt voor een breder publiek en de producten vanuit heel Nederland en andere landen binnen de EU besteld kunnen worden. De webshop bevat nog niet het complete assortiment van de winkels maar we zijn hard bezig om het online assortiment continue uit te breiden.

Assortiment

Afro haar, krullend haar, stijl haar? Target Mart heeft voor elk wat wils. Target Mart heeft een groot assortiment aan Afro cosmetica, synthetisch en Human-haar (100% Braziliaans en Peruviaans haar). Het uitgebreide assortiment bestaat daarnaast uit kwalitatieve producten voor elke haartype.  Target Mart verkoopt ook geïmporteerde merken die exclusief bij Target Mart verkrijgbaar zijn. Naast cosmetica en haar heeft Target Mart ook een ruim assortiment aan kappersbenodigdheden.

Target Mart verkoopt tropische voedingsproducten uit de hele wereld. Producten uit onder andere Afrika, Azië, Zuid-Amerika en de Verenigde Staten zijn er allemaal te vinden. Ons assortiment blijft groeien omdat we luisteren naar de vraag van onze klanten en ons uiterst best doen om aan ieders wens te voldoen.

Kvk: Rotterdam ingeschreven onder nummer 76409899
Btw nummer: NL860615182B01

Bank: ING Amsterdam, rekening nummer 0006151003 tnv 
Target Mart Wholesale BV

IBAN: NL69INGB0006151003
BIC:
INGBNL2A

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. webshop@targetmart.nl

25K

Products for sale

100K

Happy Customers

1000+

Brands

85%

Customer Satisfaction rate

Target Mart's Timeline

luchtfoto-rotterdam
September 1992
Eerste Winkel wordt geopend in Rotterdam
large_Nieuwe_Binnenweg13_575
Juni 1998
Doorstart nieuwe locatie in Rotterdam-West
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Juni 2014
Opening Target Mart Utrecht
download
Juni 2016
Nieuwe Locatie Target Mart Schiedam
2423_1741128-1a-small-Ardito-500x350-c-default
April 2020
Distributie Centrum Target Mart Wholesale B.V.
webshop
Juni 2020
lancering vernieuwde webshop

Ontmoet ons Team

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Importeur van Exclusieve Merken

Industry leaders and influencers recognize Overstock as one of the most trust worthy retail companies in the U.S., ranking high for both customer and employee satisfaction.

Main Menu