Nestle cerelac 5 Frutas Pap (250g)

(0 reviews)
Gemaakt van een mix van granen, fruit en andere ingrediënten, en is samengesteld om een uitgebalanceerde en voedzame maaltijd te bieden voor opgroeiende baby's. Deze vruchten bieden natuurlijke zoetheid, vitamines en andere voedingsstoffen om de groei en ontwikkeling van uw baby te ondersteunen.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gemaakt van een mix van granen,fruit en andere ingrediënten,en is samengesteld om een uitgebalanceerde en voedzame maaltijd te bieden voor opgroeiende baby's.Deze vruchten bieden natuurlijke zoetheid,vitamines en andere voedingsstoffen om de groei en ontwikkeling van uw baby te ondersteunen.

Belangrijkste kenmerken: Qua voedingswaarde compleet en verrijkt met immunonutriënten.

Gebruiksaanwijzing: Bewaar op een koele,droge plaats.

Ingerdienten: Meel 47,4% (gehydrolyseerde tarwe en tarwe),magere melkpoeder (24%),gedehydrateerd fruit 16,3% [banaan,sinaasappel,ananas,appel,peer,maïszetmeel,maltodextrine,emulgator (zonnebloemlecithine)],plantaardige oliën (palm,koolzaad,kokosnoot,zonnebloem),maltodextrine,minerale stoffen (calciumcarbonaat,ijzerpyrofosfaat,zinksulfaat,kaliumjodide),bifidobacteriëncultuur,vitamines (C,PP,E,B1,pantotheenzuur,A,B6,K,foliumzuur,biotine,D),aroma (vanille).

Koop Nestle cerelac 5 Frutas Pap bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op