Maynards Swedish Berries Candy (185gr)

(0 reviews)
Een heerlijk snoepje met een zachte en taaie textuur. Het snoepje heeft de smaak van verse rijpe bessen. Een zoet en pittig suikerachtig snoepje dat bij elke hap een uitbarsting van smaak heeft. De smaak komt van de unieke combinatie van bessen waaronder rode bes, vlierbes en wilde braam. Elke bes heeft zijn eigen unieke smaak die zorgvuldig is gecombineerd om de zoetheid in evenwicht te brengen en maynards te maken zweedse bessen snoep uniek in zijn soort.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Een heerlijk snoepje met een zachte en taaie textuur.Het snoepje heeft de smaak van verse rijpe bessen.Een zoet en pittig suikerachtig snoepje dat bij elke hap een uitbarsting van smaak heeft.De smaak komt van de unieke combinatie van bessen waaronder rode bes,vlierbes en wilde braam.Elke bes heeft zijn eigen unieke smaak die zorgvuldig is gecombineerd om de zoetheid in evenwicht te brengen en maynards te maken zweedse bessen snoep uniek in zijn soort.

Belangrijkste kenmerken: Zacht snoep met bessensmaak.

Gebruiksaanwijzing: Klaar om te eten.

Ingerdienten: Suiker, glucosestroop, gemodificeerd maïszetmeel,carnaubawas,citroenzuur, minerale olie,natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen,kleur.

Koop Maynards Swedish Berries Candy bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op