Laziza Achari Gosht Masala (100g)

(0 reviews)
Voeg een vleugje Laziza Achari Gosht Masala toe aan je kookkunsten en ervaar de authentieke smaak van Pakistan in je eigen huis. De pittige en pittige smaak van deze masala past perfect bij de rijkdom van schapenvlees of lamsvlees, wat resulteert in een heerlijke en bevredigende maaltijd.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Voeg een vleugje Laziza Achari Gosht Masala toe aan je kookkunsten en ervaar de authentieke smaak van Pakistan in je eigen huis.De pittige en pittige smaak van deze masala past perfect bij de rijkdom van schapenvlees of lamsvlees,wat resulteert in een heerlijke en bevredigende maaltijd.

Belangrijkste kenmerken: Het is een mix van aromatische en smaakvolle kruiden die helpt bij het maken van heerlijke aromatische Achari Gosht.

Gebruiksaanwijzing: Bewaar op een koele en droge plaats.

Ingerdienten: Rode chili,koriander,zout,kurkuma,geroosterd komijnpoeder,gedroogd mangopoeder,zwarte peper,geroosterd anijspoeder,gedroogde knoflook 3%,gedroogde gember 3%,geroosterde mosterd,geroosterd fenegriekpoeder,laurierblaadjes.

Koop Laziza Achari Gosht Masala bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op