Kool Aid Tropical Punch (19oz/539 gr)

(0 reviews)
Kool aid tropische punch poederdrankmix is een heerlijke manier om gehydrateerd te blijven. Met een zoete en fruitige tropische punch smaak, maakt elke verpakking 8 liter verfrissende drank. Deze cafeïnevrije frisdrank duurt slechts een paar minuten om te bereiden en wordt gemaakt door het poeder, de suiker en het water te mengen totdat het is opgelost. Het is ook verrijkt met vitamine c.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Kool aid tropische punch poederdrankmix is een heerlijke manier om gehydrateerd te blijven.Met een zoete en fruitige tropische punch smaak,maakt elke verpakking 8 liter verfrissende drank.Deze cafeïnevrije frisdrank duurt slechts een paar minuten om te bereiden en wordt gemaakt door het poeder,de suiker en het water te mengen totdat het is opgelost. Het is ook verrijkt met vitamine c.

Belangrijkste kenmerken: Geen cafeïne.

Gebruiksaanwijzing: Voeg suiker toe,elk pakje maakt 2 liter.

Ingerdienten: Suiker,fructose,citroenzuur,bevat minder dan 2% ascorbinezuur (vitamine c),natuurlijke en kunstmatige smaak,calciumfosfaat,kunstmatige kleurstof,rood 40,blauw 1,bha (behoudt de versheid).

Koop Kool Aid Tropical Punch bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op