Kool-Aid Jammers Peach Mango (10-pack)

(0 reviews)
Kool aid kunstmatig gearomatiseerde perzik-mango ongezoete poedervormige drankmix is een heerlijke manier om gehydrateerd te blijven. Deze cafeïnevrije poedervormige drankmix maakt het gemakkelijk om overal een smakelijke perzik mangodrank te bereiden, meng het gewoon met water en voeg je eigen suiker toe. Les je dorst met de heerlijke smaak van perzik-mangodrank. Zonder suiker, zonder calorieën en zonder cafeïne is deze kunstmatig gearomatiseerde perzik mango drankmix altijd een goede keuze voor het hele gezin. Het is ook een goede bron van vitamine c. Deze handige pakjes drankpoeder zorgen ervoor dat je altijd een verfrissend drankje klaar hebt staan. Geniet op het werk of thuis van een revitaliserende perzik-mango-drankmix in poedervorm, of mix drinkpoeder in een fles water voor onderweg.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Kool aid kunstmatig gearomatiseerde perzik-mango ongezoete poedervormige drankmix is een heerlijke manier om gehydrateerd te blijven.Deze cafeïnevrije poedervormige drankmix maakt het gemakkelijk om overal een smakelijke perzik mangodrank te bereiden,meng het gewoon met water en voeg je eigen suiker toe.Les je dorst met de heerlijke smaak van perzik-mangodrank.Zonder suiker, zonder calorieën en zonder cafeïne is deze kunstmatig gearomatiseerde perzik mango drankmix altijd een goede keuze voor het hele gezin. Het is ook een goede bron van vitamine c.Deze handige pakjes drankpoeder zorgen ervoor dat je altijd een verfrissend drankje klaar hebt staan.Geniet op het werk of thuis van een revitaliserende perzik-mango-drankmix in poedervorm,of mix drinkpoeder in een fles water voor onderweg.

Belangrijkste kenmerken: Ongezoet en nul calorieën.

Gebruiksaanwijzing: Voeg suiker toe,elk pakje maakt 2 liter.

Ingerdienten: Citroenzuur,maltodextrine,zout,bevat minder dan 2% ascorbinezuur (vitamine c),natuurlijke en kunstmatige smaak,kunstmatige kleur,geel 5,geel 6,rood 40.

Koop Kool Aid Jammers Peach Mango bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op