Hostess Twinkies, Banana (13.58oz/385 gr)

(0 reviews)
Twinkies met bananensmaak zijn een heerlijk tussendoortje voor elke gelegenheid. Elke eenlaagse gele cake heeft een gladde, romige vulling die je smaakpapillen bevredigt en een glimlach op je gezicht tovert. Zet je tanden in de zachtgele cake en onthul de zoete bananenvulling. Het biscuitgebak is zacht en heerlijk. De vulling is rijk en romig. Individueel verpakt, deze kunstmatige bananensnackcakes zijn vol plezier.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Twinkies met bananensmaak zijn een heerlijk tussendoortje voor elke gelegenheid.Elke eenlaagse gele cake heeft een gladde,romige vulling die je smaakpapillen bevredigt en een glimlach op je gezicht tovert.Zet je tanden in de zachtgele cake en onthul de zoete bananenvulling.Het biscuitgebak is zacht en heerlijk.De vulling is rijk en romig.Individueel verpakt,deze kunstmatige bananensnackcakes zijn vol plezier.

Belangrijkste kenmerken: Zachtgele cake en romige vulling met bananensmaak.

Gebruiksaanwijzing: Klaar om te eten.

Ingerdienten: Water,gebleekt verrijkt tarwebloem [tarwebloem,niacine,ferrosulfaat (ijzer),thiaminemononitraat,riboflavine,foliumzuur ],suiker,glucosestroop,fructose-glucosestroop,dierlijk en/of plantaardig bakvet (talg,gehydrogeneerde talg,katoenzaad olie),eieren,bevat 2% of minder: mono- en diglyceriden,polysorbaat 60,sojalecithine,calciumcarbonaat,calciumsulfaat,agar,dextrose,dinatriumfosfaat,johannesbroodpitmeel,gemodificeerd voedingszetmeel,vaste stoffen glucosestroop,bakpoeder,wei ,sojaolie,glycerine,bananenpuree,zout,cellulosegom,natriumstearoyllactylaat,sorbinezuur en kaliumsorbaat (om de versheid te behouden),xanthaangom,gerstemoutextract,maïsgrutten,natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen,enzymen,geel 5,rood 40.

Koop Hostess Twinkies, Banana bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op