Hostess Cupcake golden (12.70oz/360gr)

(0 reviews)
Hostess cupcake golden is een zoete, smeuïge chocolade cupcake met romige vanille frosting en een perfect gouden cupcake wikkel. Deze individueel snel ingevroren hostess-cupcakes zijn verse en smakelijke traktaties waar je onderweg of thuis van kunt genieten. Neem een hap in de zoete, cupcakey goedheid van gastvrouw cupcakes. Gastvrouw gouden cupcakes zullen elke leeftijd gelukkig maken. Vochtige, gouden cake is gevuld met een romig centrum, waardoor je zeker op wolk negen blijft drijven. De smaakvolle chocoladesuikerglazuur is gegarneerd met de originele kronkel, bekend om zijn sprankelende vreugde. Elke cupcake is individueel verpakt en verzegeld voor versheid.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hostess cupcake golden is een zoete,smeuïge chocolade cupcake met romige vanille frosting en een perfect gouden cupcake wikkel.Deze individueel snel ingevroren hostess-cupcakes zijn verse en smakelijke traktaties waar je onderweg of thuis van kunt genieten.Neem een hap in de zoete,cupcakey goedheid van gastvrouw cupcakes.Gastvrouw gouden cupcakes zullen elke leeftijd gelukkig maken.Vochtige,gouden cake is gevuld met een romig centrum,waardoor je zeker op wolk negen blijft drijven.De smaakvolle chocoladesuikerglazuur is gegarneerd met de originele kronkel,bekend om zijn sprankelende vreugde.Elke cupcake is individueel verpakt en verzegeld voor versheid.

Belangrijkste kenmerken: Vochtige gouden cake met een romig centrum.

Gebruiksaanwijzing: Klaar om te eten.

Ingerdienten: Suiker,water,verrijkte bloem (gebleekte tarwebloem,gerstemoutmeel,niacine,ferrosulfaat of gereduceerd ijzer,thiaminemononitraat,riboflavine,foliumzuur),palmolie,fructose-glucosestroop,talg,glucosestroop,bevat 2% of minder : gemodificeerd voedingszetmeel,sojaolie,ei,cacao,dextrose,mono- en diglyceriden,eiwit,magere melkpoeder,cacao verwerkt met alkali,gehydrogeneerde talg,zout,inuline,calciumcarbonaat,ontvet sojameel,natriumpyrofosfaat,calciumsulfaat ,bakpoeder,maizena,sorbinezuur en kaliumsorbaat (om de versheid te behouden),wei,natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen,katoenzaadolie,glycerine,polysorbaat 60,agar,guargom,cellulosegom,monocalciumfosfaat,sojalecithine,johannesbroodpitmeel,titaniumdioxide (kleur),fumaarzuur,dinatriumfosfaat,zonnebloemolie,enzymen,chocoladelikeur,calciumcaseïnaat,natriumcaseïnaat,soja-eiwitisolaat,geel 5,geel 6. Bevat tarwe,ei,melk,soja bevat biotechnologische voedingsingrediënten.

Koop Hostess Cupcake golden bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op