Hawaiian Punch Fruit Juicy Lemon Berry (1grallon/3.8L)

(0 reviews)
De perfecte aanvulling op je favoriete mixdrank, hawaiian punch fruit, sappige citroenbes is klaar om thuis te serveren! Gewoon ijs toevoegen en genieten. Citroen, bes en ananas vormen een smaakvolle combinatie in deze hawaiiaanse punch fruitdrank. De smaak van citroen vermengt zich met die van bessen om een pikante maar zoete smaak te geven. Gebruik als mixer voor drankjes of voeg ijsblokjes toe voor een koel zomerdrankje. Deze verfrissende drank is geweldig voor feesten, reünies, picknicks en meer. .
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De perfecte aanvulling op je favoriete mixdrank,hawaiian punch fruit,sappige citroenbes is klaar om thuis te serveren! Gewoon ijs toevoegen en genieten.Citroen,bes en ananas vormen een smaakvolle combinatie in deze hawaiiaanse punch fruitdrank. De smaak van citroen vermengt zich met die van bessen om een pikante maar zoete smaak te geven.Gebruik als mixer voor drankjes of voeg ijsblokjes toe voor een koel zomerdrankje.Deze verfrissende drank is geweldig voor feesten,reünies,picknicks en meer.

Belangrijkste kenmerken: Caloriearm, afeïnevrij,glutenvrij en koolzuurvrij.

Gebruiksaanwijzing: Voor de beste smaak gekoeld serveren.

Ingerdienten: Water,fructose glucosestroop en bevat 2% of minder van: geconcentreerde sappen appel geklaarde ananas passievrucht sinaasappel,fruitpuree abrikoos papaya guave,ascorbinezuur vitamine c,citroenzuur,natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen,pectine,acaciagom,estergom,rood 40,sucralose,kaliumsorbaat en natriumhexametafosfaatconserveermiddelen.

Koop Hawaiian Punch Juicy Lemon Berry bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op