Veel Gestelde Vragen

Retourneren:

Hoe retourneer ik een product?

Wij willen je vragen ons Retourformulier in te vullen. Op die manier kunnen we jouw retourzending snel verwerken. Je bent hiertoe echter niet verplicht. Het retourformulier voeg je vervolgens met het product en eventueel een kopie van je aankoopbewijs in een verzenddoos. Indien je de doos waarin het product is bezorgd en bijgaand beschermmateriaal hebt weggegooid, dien je zelf een vervangende doos en beschermingsmateriaal te vinden. De doos met het retour formulier, de kopie van het aankoopbewijs en het product stuur je goed verpakt op naar:

Targetmart.nl
t.a.v. Afdeling Klantenserivice
Kiotoweg 124-126
3047 BG
Rotterdam
Nederland

Targetmart.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zendingen die niet bij targetmart.nl aankomen. Overweeg dus of je je zending aangetekend en verzekerd wil versturen.
De retourzending wordt door ons binnen 3-5 werkdagen verwerkt.

Retour Kosten/Retour Tijd:

Targetmart.nl is een professionele webwinkel die hoogwaardige service biedt. Wij hebben scherpe prijzen en voordelige aanbiedingen. Wij doen ons uiterste best om de producten in goede staat bij je geleverd te krijgen. Mocht je het door jou bestelde product willen ruilen of retourneren, dan is dit mogelijk.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder die u wilt gebruiken). Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan targetmart.nl geretourneerd worden.

Er wordt geen restitutie verleend als het zegel van haarcosmetica of huidverzorgings- en voedingsproducten is geopend vanwege hygiënische redenen. Geld wordt binnen 7 tot 14 dagen terugbetaald, afhankelijk van hoe druk het is.

Bestellen & Verzenden

What Payment Methods Are Accepted?

Is Buying On-Line Safe?

Betalen

How do I place an Order?

How Can I Cancel Or Change My Order?

Do I need an account to place an order?

How Do I Track My Order?

How Can I Return a Product?

We’re Here to Help

Main Menu