El Yucateco Red Habanero Hot Sauce (4oz/120ml)

(0 reviews)
De mix van hele habanero en sappige, rijpe tomaten versmelt de verzengende hitte met een rijke smaak voor een salsa die bijna elke maaltijd intens heerlijk maakt. El yucateco's rode habanero hete saus is uitgewerkt met ons klassieke recept, gebaseerd op habanero pepers, rode tomaten en een selectie van fijne kruiden en smaakmakers. Zijn unieke consistentie en vurige smaak zullen zelfs de strengste smaakpapillen tevreden stellen. Het is ideaal om te gaan met elke vorm van zeevruchten.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De mix van hele habanero en sappige,rijpe tomaten versmelt de verzengende hitte met een rijke smaak voor een salsa die bijna elke maaltijd intens heerlijk maakt.El yucateco's rode habanero hete saus is uitgewerkt met ons klassieke recept,gebaseerd op habanero pepers, rode tomaten en een selectie van fijne kruiden en smaakmakers.Zijn unieke consistentie en vurige smaak zullen zelfs de strengste smaakpapillen tevreden stellen.Het is ideaal om te gaan met elke vorm van zeevruchten.

Belangrijkste kenmerken: Gemaakt met vurige habanero pepers,rode tomaten en een selectie fijne kruiden en specerijen.

Gebruiksaanwijzing: Geserveerd koud.

Ingerdienten: Water,habanero peper,tomaat,zout,kruiden,azijn ac. ,xanthaangom,citroenzuur. ,natriumbenzoaat als conserveermiddel,fd&c red n 40 en calcium di natriumedta.

Koop El Yucateco Red Habanero Hot Sauce bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op