Eagle Takis Peanuts Takis Hot Lima (80gr)

(0 reviews)
Remix je snackspel met de intense smaak van onze pittige limoen en pittige chili kunstmatig gearomatiseerde pinda's. Mix up hoe je snackt met takis hot nuts flare dubbele crunch pinda's en geef je smaakpapillen het geschenk om te lanceren in een onontgonnen universum van sensationele smaakcombinaties. Onweerstaanbare snacks die ontketenen prikkelende golven van smaak en leveren een onverslaanbaar crunch in elke hap.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Remix je snackspel met de intense smaak van onze pittige limoen en pittige chili kunstmatig gearomatiseerde pinda's.Mix up hoe je snackt met takis hot nuts flare dubbele crunch pinda's en geef je smaakpapillen het geschenk om te lanceren in een onontgonnen universum van sensationele smaakcombinaties.Onweerstaanbare snacks die ontketenen prikkelende golven van smaak en leveren een onverslaanbaar crunch in elke hap.

Belangrijkste kenmerken: Pittige chili peper en limoen kunstmatig gearomatiseerde pinda's.

Gebruiksaanwijzing: Op een koele,droge en hygiënische plaats bewaren.

Ingerdienten: Pinda's,gemodificeerd maïszetmeel,tarwebloem,plantaardige olie,canola- en palmolie,kruiden [zout,maïszetmeel,maltodextrine,citroenzuur,chilipeper ( chili ),mononatriumglutamaat,gemodificeerd maïszetmeel,specerijen,azijnzuur,kunstmatig en natuurlijk smaken,geel 6 meer,calciumsilicaat,rood 40 meer,geel 5 meer,geel 5],suiker,dextrose,maïszetmeel,pindaschil,maltodextrine,natriumbicarbonaat,ammoniumbicarbonaat,zout.

Koop Eagle Takis Peanuts Takis Hot Lima bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op