Dr Pepper Cream Soda USA (355ml) 12-Pack

(0 reviews)
De 23 kenmerkende smaken van dr pepper & cream soda zijn gemengd om een bevredigende unieke drank te creëren. Donkerder en rijker dan gewone dr. Peper, deze smaak van dr. Peperroomsoda heeft een gedurfdere smaak waar je zeker van zult genieten! U merkt misschien een romigere textuur en romige afdronk in uw mond terwijl u het drinkt. Dit komt door de toevoeging van echte vanille en andere kruiden voor authenticiteit.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De 23 kenmerkende smaken van dr pepper & cream soda zijn gemengd om een bevredigende unieke drank te creëren.Donkerder en rijker dan gewone dr. Peper,deze smaak van dr. Peperroomsoda heeft een gedurfdere smaak waar je zeker van zult genieten! U merkt misschien een romigere textuur en romige afdronk in uw mond terwijl u het drinkt.Dit komt door de toevoeging van echte vanille en andere kruiden voor authenticiteit.

Belangrijkste kenmerken: Perfect om je dorst te lessen.

Gebruiksaanwijzing: Chillen voor het drinken.

Ingerdienten: Koolzuurhoudend water,fructose-glucosestroop en 2% of minder van: karamelkleur,natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen,natriumbenzoaat (conserveermiddel),fosforzuur,cafeïne,natriumfosfaat.

Koop Dr Pepper Cream Soda bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op