Dr Pepper Cherry Vanilla USA (355ml) 12-Pack

(0 reviews)
Een scheutje kers, een vleugje vanille en de authentieke smaak van dr peper. Dat is een smaakvolle drievoudige bedreiging. Cherry vanille is een verfrissend heerlijke combinatie van zoete en pittige smaken die tot in de perfectie zijn gemengd. De perfecte mix van zoete kersensoda en romige vanille, deze smaak zal je zeker bevallen.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Een scheutje kers,een vleugje vanille en de authentieke smaak van dr peper.Dat is een smaakvolle drievoudige bedreiging.Cherry vanille is een verfrissend heerlijke combinatie van zoete en pittige smaken die tot in de perfectie zijn gemengd.De perfecte mix van zoete kersensoda en romige vanille,deze smaak zal je zeker bevallen.

Belangrijkste kenmerken: Perfecte combinatie van kers en vanille.

Gebruiksaanwijzing: Chillen voor het drinken.

Ingerdienten: Koolzuurhoudend water,maïs met hoog fructosegehalte siroop en bevat 2% of minder van: karamel kleur,natuurlijk en kunstmatig smaken,natrium benzoaat ( conserveermiddel ),citroenzuur,fosforzuur,cafeïne ,appelzuur,rood 40.

Koop Dr Pepper Cherry Vanilla bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op