Club Social Cookies9-Pack (8oz/234gr)

(0 reviews)
Geniet van de originele smaak van een rijk en boterachtig koekje in een hartige tarwe. Het is een smaak die me zal smaken. Koekjes gemaakt met de beste ingrediënten, waaronder volkoren meel en chocolade van hoge kwaliteit. Ze zijn heerlijk als tussendoortje of dessert en vormen een geweldige aanvulling op koffie of thee.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Geniet van de originele smaak van een rijk en boterachtig koekje in een hartige tarwe.Het is een smaak die me zal smaken.Koekjes gemaakt met de beste ingrediënten,waaronder volkoren meel en chocolade van hoge kwaliteit.Ze zijn heerlijk als tussendoortje of dessert en vormen een geweldige aanvulling op koffie of thee.

Belangrijkste kenmerken: Boterachtige smaak maakt ze ideaal om op te kauwen.

Gebruiksaanwijzing: Klaar om te eten.

Ingerdienten: Verrijkte bloem (tarwebloem,niacine,ijzerarm,thiaminemononitraat vitamine b1,riboflavine vitamine b2,foliumzuur),suiker,koolzaadolie,fructose-glucosestroop,palmolie,maizena,zout,glycerine,sojalecithine,bakpoeder,natrium metabisulfiet (sulfieten).

Koop Club Social Cookies bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op