Cholula Chili Lime Hot Sauce (5oz/148ml)

(0 reviews)
Kruid je favoriete eten met cholula chili limoen hete saus. Deze subtiele draai aan traditionele chilisaus levert een lichte, limoensmaak die een verfrissende toevoeging is aan gerechten. Voor een verfrissende uitbarsting van citrussmaak vermengd met gastvrije warmte, is cholula chili limoen hete saus de perfecte keuze. De heerlijke essentie van limoen wordt gemengd met arbol & piquin pepers en onze kenmerkende kruiden voor een hete saus die een absolute must is op zeevruchten, eieren en zelfs fruit.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Kruid je favoriete eten met cholula chili limoen hete saus.Deze subtiele draai aan traditionele chilisaus levert een lichte,limoensmaak die een verfrissende toevoeging is aan gerechten.Voor een verfrissende uitbarsting van citrussmaak vermengd met gastvrije warmte,is cholula chili limoen hete saus de perfecte keuze.De heerlijke essentie van limoen wordt gemengd met arbol & piquin pepers en onze kenmerkende kruiden voor een hete saus die een absolute must is op zeevruchten,eieren en zelfs fruit.

Belangrijkste kenmerken: Verfrissende uitbarsting van citrussmaak met milde hitte en een vleugje zoet.

Gebruiksaanwijzing: Op kamertemperatuur bewaren.

Ingerdienten: Water,azijn ( wit ) en appel ),paprika ( guajillo ,paprika,arbol en piquin ),zout ,suiker ,gedroogd tomaat ,naturel smaak ,gehydrolyseerd groente eiwit ,citroenzuur ,siliciumdioxide ,kruiden ,knoflook en xantahn kauwgom.

Koop Cholula Chili Lime Hot Sauce bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op