Calypso Tropical Mango (473ml)

(0 reviews)
Tropische mangolimonade is een snoepje limonade met echt citroenpulp dat zullen verversen jij met elke slok. Calypso tropische mango is een verfrissend drankje, met echte mango en een fruitige smaak. Het is gemaakt van vers fruit, waarvan maakt het verrukkelijk en voedzaam. Calypso tropical biedt een betere gezondheid om te drinken genieten.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Tropische mangolimonade is een snoepje limonade met echt citroenpulp dat zullen verversen jij met elke slok.Calypso tropische mango is een verfrissend drankje,met echte mango en een fruitige smaak.Het is gemaakt van vers fruit,waarvan maakt het verrukkelijk en voedzaam. Calypso tropical biedt een betere gezondheid om te drinken genieten.

Belangrijkste kenmerken: Gemaakt met natuurlijk fruit.

Gebruiksaanwijzing: Ijskoud genieten.

Ingerdienten: Gefilterd water,suikerriet suiker,citroensap concentraat ,citroenvruchtenpulp,mangopureeconcentraat ,appelzuur,citroenzuur ,natuurlijk smaken,( gebromeerd sojabonen olie,estergom.

Koop Calypso Tropical Mango bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op