Calypso Southernpeach Lemonade (473ml)

(0 reviews)
Zuidelijk perzik limonade combineert de zoetheid van rijp, sappig perziken met zure limonade. Een geweldige smaak voor elke gelegenheid. Calypso zuidelijke perzik limonade is gemaakt met vers geperste citroen en echte perzik sap, geven het is heerlijk natuurlijke fruitsmaak en licht zoetheid. Deze sprankelende perzik limonade is gemaakt zonder kunstmatige zoetstoffen of smaakstoffen, verlaten het is net zo echt als het kan zijn.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Zuidelijk perzik limonade combineert de zoetheid van rijp,sappig perziken met zure limonade.Een geweldige smaak voor elke gelegenheid.Calypso zuidelijke perzik limonade is gemaakt met vers geperste citroen en echte perzik sap,geven het is heerlijk natuurlijke fruitsmaak en licht zoetheid.Deze sprankelende perzik limonade is gemaakt zonder kunstmatige zoetstoffen of smaakstoffen,verlaten het is net zo echt als het kan zijn.

Belangrijkste kenmerken: Gemaakt met natuurlijk smaken.

Gebruiksaanwijzing: Goed schudden.In de koelkast na opening.

Ingerdienten: Gefilterd water,suiker,citroensap van concentraat ,citroenvruchtenpulp,citroenzuur,perzik sap van concentraat ,natuurlijk smaken,fruit en groente sap als kleur ,gemodificeerd voedselzetmeel.

Koop Calypso Southernpeach Lemonade bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op