Betty Crocker R&C Chocolate Hershey (16oz/454gr)

(0 reviews)
Gemaakt met echte hershey's cacao, dit glazuur zorgt voor een heerlijke en zachte smaak die elke cake veel zoeter zal maken. Voeg een heerlijke, glutenvrije hershey's melkchocolade frosting toe aan je 2-laagse cake. Maak het af met fruit, hagelslag en meer om een perfect dessert te maken waar zowel kinderen als volwassenen dol op zullen zijn. Het is gemakkelijk uit te smeren en perfect voor taarten, cupcakes en koekjes.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gemaakt met echte hershey's cacao,dit glazuur zorgt voor een heerlijke en zachte smaak die elke cake veel zoeter zal maken.Voeg een heerlijke,glutenvrije hershey's melkchocolade frosting toe aan je 2-laagse cake.Maak het af met fruit, hagelslag en meer om een perfect dessert te maken waar zowel kinderen als volwassenen dol op zullen zijn.Het is gemakkelijk uit te smeren en perfect voor taarten,cupcakes en koekjes.

Belangrijkste kenmerken: Melkchocolade klaar om glazuur te verspreiden.Bevat hershey's chocolade.Makkelijk te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing: Roer glazuur op kamertemperatuur.

Ingerdienten: Roer glazuur op kamertemperatuur.

Koop Betty Crocker Chocolate Hershey bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op