Bella Curls Coconut Milk Nourishing Hair Shampoo (16oz/473ml)

(0 reviews)
Bella Curls Coconut Creme cowash,voedende en zeer hydraterende Coconut-oplossing voor krullend haar bevat tonnen haarhydraterende kokosolie die je krullen,spiralen,twits en golven helpen verzachten en definiëren.Creëer verbluffende krullen,krullen,wendingen en golven met deze zeer hydraterende Coconut Cowash.Verpakt met een verscheidenheid aan vochtinbrengende kokosolie,is deze kokosnoot-cowash het perfecte compliment voor het voorzichtig reinigen en verzorgen van je krullende,golvende haar,terwijl het de vochtigheid van je natuurlijke haar verbetert en behoudt.Het resultaat met deze kokosnoot cowash zijn krullen,spiralen,wendingen en golven met meer glans,meer vocht en meer leven.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bella Curls Coconut Creme cowash, voedende en zeer hydraterende Coconut-oplossing voor krullend haar bevat tonnen haarhydraterende kokosolie die je krullen, spiralen, twits en golven helpen verzachten en definiëren. Creëer verbluffende krullen, krullen, wendingen en golven met deze zeer hydraterende Coconut Cowash. Verpakt met een verscheidenheid aan vochtinbrengende kokosolie, is deze kokosnoot-cowash het perfecte compliment voor het voorzichtig reinigen en verzorgen van je krullende, golvende haar, terwijl het de vochtigheid van je natuurlijke haar verbetert en behoudt. Het resultaat met deze kokosnoot cowash zijn krullen, spiralen, wendingen en golven met meer glans, meer vocht en meer leven.

Belangrijkste kenmerken: Beschermt elke haarstreng tegen wrijving van shampoo en breuk, waardoor je haar glanzend en zijdezacht wordt.

Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op nat haar. Masseren op de hoofdhuid. Spoelen

Ingrediënten: Gezuiverd water, Cocamidopropyl Betaine (Kokosolie*), Dinatrium Cocoamfodiacetaat (Kokosolie*), Natrium Lauroyl Sarcosinaat (Kokosolie*)

Koop Bella Curls Coconut Milk Nourishing Hair Shampoo bij Targetmart.nl en wij zorgen ervoor dat jouw selectie zo snel mogelijk wordt gepikt en verzonden.

Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op